תאריך |
31/07/2025 06:46:49 |
מאת |
ֳ§ֳ¥ֳ¬ֳ®ֳד÷4213ם35ת |
נושא |
פירוש חלום על בחור שהכרתי|פורום החלומות דפנה ביסמוט |
חלמתי על מישהו שנפגשנו אחת לחודש קשר לא רציני מס חודשים. לפני חודשיים פעם אחרונה שנפגשנו במציאות , פעם אחרונה סימסתי לו ובוא אמר שהוא בטיול ויחזור עוד חודש וזהו לא סימס לי מאז עבר חודש וחצי . במציאות באנרגיה הרגשתי אותו לפני כמה ימים שהוא מתגעגע אבל לא יכול שניפגש כי כבד עליו.
בחלום נסעתי אליו לקיבוץ שלן מה שלא היתי עןשה במציאות לעולם. והבית ענק ממש כאילו של כל המשפחה ובמקרר יש מלא מלא דברים והרבה גם פג תוקף . ואז מישהי שהיתה מנהלצ שלי אישה מקסימה אומרת לח עזבי תלכי מהבית לא שלך וצחקקה. אנחנו הינו יחד ועם המשפחה הבני דודים והוא חיבק ליטף הרעיף אהבה אך בשלב כלשהו נעלם ולא הבנתי ואז ראיתי שהוא עובד במסעדה וחושש שאראה אותו שברח לשם (במציאות לרוב עובד בעבודה אחרת המון שעות וימים ) וממש התאכזבתי ובקושי מצאתי שירותים ועד שמצאצי הם פתוחים ממש לקהל הרחב. התפניתי והוא חיכה לי כי חיפש אותי ואמרתי שאני מאוכזבת ממנו ונוסעת הביתה והוא הצטער ממש.
מזה אומר? ואיך אני משחררת אותו מחיי?
אני לא בנויה לקשר רציני בנתיים והמיניות איתו הייתה קצרה אבל כייפית. משהו באנרגיה שלו היה לי נעים ממש כגבר רגיש וחם וזה מוכר וידוע לכן כנראה מתקשה לשחרר כרגע ובנוסף עןד הןא עןלה לי באנרגיה בלי קשר פעפ ב.
תודה!!!