Leaf Leaf Leaf Leaf

פורום חלומות פירוש חלומות חינם דפנה ביסמוט גם לפי קבלה יהדות

תאריך 24/12/2016 10:53:58
מאת heli
נושא חלום על שעון יד|פורום החלומות דפנה

היי דפנה, 
אני ובן הזוג שלי כרגע בפרידה והלילה חלמתי ש..
אנחנו ברכב הוא נהג והוא רצה שאקנה לו ארנק(או תיק לא בטוחה)  ורצה גם שעון אמרתי לו אי אפשר לקנות משהו יקר כי אין לי מספיק מסגרת בכרטיס כביבכול קניתי לו ארנק אבל לא ראיתי את זה.
לגבי השעון אמרתי לו אולי נכנס לקניון יש שם חנות של שעונים אמר לי כן ואולי נשב לאכול במסעדה את לא רעבה אמרתי לו שכן. נכנסנו לקניון והוא פתאום החזיק לי את היד הלכנו יד ביד עם אצבעות משולבות בהתחלה יד אחת ואז אחז לי גם את היד השנייה זה הפליא ובו בזמן שימח אותי מאוד !
המשכנו ללכת משלובי ידיים הגענו לחנות שהמוכר היה ידיד ילדות שלי בן זוגי ראה שעון יחד עם צמיד יד סט ואהב אותו ששאלתי את המחיר אמר לי 39 שקל הייתי בשוק שהוא מתלהב משעון במחיר הזה כי אוהב מותגים. קנינו אותו ואת הצמיד והוא אמר שזה יותר יפה משעון המותגים שכבר יש לו כי השעון שיש לו גדול מידי אמרתי השעון שלך זה לאירועים והשעון שקונים עכשו מתאים יותר ליום יום המוכר הסכים איתי.
אשמח לדעת מה המסר 😉
   
מפת העץ
חלום על קניית בתים חדשים|פורום החלומות דפנה הלוואיייייייי5555555  
חלום על שעון יד|פורום החלומות דפנה heli  
 חלום על שעון יד|פורום החלומות דפנה דפנה ביסמוט-מנהלת פורום  
חלום על חוזר|פורום החלומות דפנה הילית_  
הקמת פורום דפי נחיתה   /   הקמת פורום הקמת פורום
Privacy Policy