עוד חלום נוסף, חלמתי שאני הולכת לחנות בגדים, ורואה שורה של שמלות, וביניהן היו 2 שמלות ארוכות יפהפיות, שמלה אחת בהירה עם פרחים צבעוניים עדינים, ושמלה שנייה בצבע כחול/תכלת, וממש התלבטתי בין שתי השמלות כי שתיהן היו יפות.
בסוף החלטתי על השמלה בצבע כחול/תכלת גם בגלל שהצבע היה כזה חי בוהק מביא אור כזה, וגם הגזרה של השמלה היתה מיוחדת. ואמרתי אקח את השמלה הכחולה למרות שהשמלה השנייה הפרחונית הבהירה גם יפה.
וכנראה לא זוכרת שמתי את השמלה בצבע כחול/תכלת בשקית לבנה.
וייתכן שעליתי לקומה שנייה לא ברור אם קומה שנייה של החנות או בית אחר,
ורואה שבאות אליי 3 נשים מבוגרות מהמשפחה שלי והן שואלות אותי מה קניתי ואם קניתי שמלה, אמרתי כן - קניתי שמלה בצבע כחול/תכלת, ואז אני באה לקחת את השמלה, וקרה משהו מוזר פתאום במקום שמלה היתה לי מטריה - והמטריה היא מהבד אותו בד של השמלה בצבע כחול/ תכלת.
ואני מראה להם את השמלה שבעצם זו מטריה , ואני מחזיקה במוט/מקל המטריה ומה שהיה מוזר במטריה שהמוט/מקל לא היה במרכז המטריה - אלא בצד ואני לוחצת על המוט והמטריה נפתחת בצורה אחרת (להמחשה המטריה נפתחת בצורת חצי עיגול), ואני מראה להם המטריה שהיתה מבד השמלה שזו בעצם השמלה, ו- 3 הנשים אמרו משהו לא זוכרת מה אמרו אבל המשפטים היו חיוביים.
ואחר כך אני אומרת לעצמי בחלום שזה לא הגיוני איפה השמלה - הרי השמלה היתה בשקית ואני מסתכלת לשקית ולא מבינה איפה השמלה - ואיך השמלה נהפכה לי למטריה - ועוד יותר שמוט המטריה היה בצד ולא במרכז המטריה ??
מה המסר מהחלום?