פורום חלומות פירוש חלומות חינם דפנה ביסמוט גם לפי קבלה יהדות
תאריך
25/08/2015 06:35:48
מאת
מיטל טל טל
נושא
חלום
הי ממי,
החלום הרגיש לא טוב ואני מקווה שיתברר אחרת.
ראיתי עצמי בתוך כיתה כאשר אין מי ששומר. היה שם כאוס שאמנם לא השפיע עלי אך הכאיב לי שאף אחד לא לקח אחריות. ניסיתי לשוחח עם הממונים (2 בחורים) וזה לא הניב פירות אז החלטתי פשוט לצאת מוקדם. ברבע ל12.
בהמשך ראיתי שאני בעלי וילדיי הלכנו להלוויה או התכוונו ללכת וזוג זקנים הזמין אותנו להתארח אצלם. זוג חמוד. אם אני זוכרת נכון, אני המשכתי להלוויה ובעלי וילדיי או רק ילדיי לאותו זוג. הם אירחו אותם מאוד יפה. לא ראיתי הלוויה אך ידעתי שיש. (בעבר חלמתי על אותו מקום חלום די ארוך וכתבת לי שאני נפרדת מזיכרון בשם דני)
אחכ הייתי אצל רופאה לקראת שחרור והיא הודיעה לי שהיא הזמינה לי אמבולנס ושיש לי משהו ירוק בתוכי ראיתי את זה כמו שרף של עץ רק ירוק זוהר ושאף אחד לא יודע מה זה או ראה דבר כזה אי פעם. היה עלי לאסוף את בעלי והילדים במהירות וללכת מיד באמבולנס. זוכרת שסיפרתי לאמי בלחץ ואז התעוררתי.