אני, אימא שלי, אבא שלי, שלוש אחיותיי, וסבתא שלי נוסעים לאנשהו אני לא יודעת לאן. באמצע אחיותיי רצו ללכת להתפנות הן הלכו לשיחים וכשיצאו ניסו לחטוף אותן אבל הן רצו.
אנחנו- אני אימא שלי ואבא שלי רצנו אליהן. אחר כך ניסו להרוג אותי עם פצצה (אני לא זוכרת את הקטע שלי)
אחרי שהצלחנו לתפוס אותן חזרה הרמתי את אחותי קטנה בת שלוש בערך ואבא שלי את השתיים
עברנו ליד שלוש מכוניות ואן אחד גדול בצבע לבן ועוד שתי מכוניות אחת אפורה ואחת שחורה.
שמתי לב שמשהו מוזר צעקתי ורצתי לאבא שלי ופתאום ישר כשהוא הסתובב אחד האנשים הוציא מין נשק כזה שהוא סיבב וירה הוא עשה את זה לכולם אבל כשהוא עשה את זה לי לא הרגשתי כלום, לא הרגשתי כאב אלא ישר חשבתי על סבתא שלי, אימא שלי צעקה אתה לא תהרוג אימא שלי (הכוונה לסבתא שלי)
וחזרה על אותו משפט : "אני לא אתן לך להורג אותי בשקט" ואחרי שהוא ירה באימא שלי היא עדיין לא מתה כמוני אני ישר רצתי לסבתא שלי ואמרתי לה לרוץ היא רצה לעצים וכשהאיש שאל את אימא שלי איפה סבתא שלי פתאום היא השתתקה ואמרה לו איפה. הוא התחיל לרוץ אחריה ואני רצתי מאלא שלי וצעקתי לה "מה עשית!?" וחזרתי על המילים האלו כמה פעמים וישר התעוררתי בבהלה והתחילו לרדת לי דמעות.
מה שהכי מוזר זה שיש לי רק אחות אחת גדולה והיא בת 20. את שמות הבנות הקטנות אני בכלל לא יודעת.
הדבר השני הוא שאין לי אבא:( ~ההורים שלי גרושים ואני לא שומרת על קשר עם אבא שלי~
וישר כשקמתי איכשהו חזרתי על המשפט
"עד שהייתה לי הזדמנות לראות אותו הרגתם לי אותו"
אני עד עכשיו לא יודעת אם האיש הזה הצליח להרוג את סבתא שלי או לא. אבל את אבא שלי, אני יודעת שכן.