בוקר טוב ושבוע טוב דפנה.
חלמתי לפנות בוקר שאני נמצאת בשעונת מגוריי בילדותי.
בחלום אני מגיעה לבניין ורואה מונית ובה נהג ממתין, נראה שלי והואהיה נראה צעיר. אומרת לי אחת השכנות (ז"ל) שרה זה נהג המונית ששאל עלייך ומתעניין בך. אני לא התייחסתי והמשכתי ללכת. אני רואה את עצמי עם תבנית ביצים גדולה ומבקשת מאחותי לעזור לי איתה כי אנו צריכות לעלות במדרגות ואנו עולות.
אני רואהאת עצמי בתוך מערה גגדולה אשר מחולקת, רואה מלכה שוכבת אשר לא כל כך חשה בטוב, אך היתה נראית לי בסדר גמור וכל הזמן כלה אחרתנכנסת לשמור עליה ופתאום התחלפו הכלות בשמירה ונכנסה כלתה בשם שרה, כמו השם שלי במציאות.
בחלום אני רואה גם אחותנחמדה נכנסת ואני אומרת לאחות את שומרת על סבתא שלי נכון? ( סבתי נפטרה לפני כשלושה חודשים) היא עונה לי ברור אל תדאגי.
אני נכנסת לחדר אחר ענקי וגדול ובאמצע המערה יש בור מעין קבר גדול שאותו חפר רבי שמעון בר יוחאי ובו גומה שבו שוכב רבי מאיר בעל הנס ולידו באותו קבר גומה נוספת של רבי שמעון בר יוחאי.
אני מסתכלת ורואה את רבי שמעון בר יוחאי ומדברת איתו ולא זוכרת מה.
רבי שמעון בר יוחאי היה נראה טוב עם שער לבן וישב בישיבה מזרחית על משהו גבוה.
ואז אני רואה בחדרון אחר מלך והיה לידו גם תינוק נסיך נדמה לי ואני שואלת את עצמי בחלום אבל איך הם יאכלו אם המערה סגורה מי יביא להם אוכל?
החלום היה מאוד עוצמתי.
אשתף אותך בכמה דברים, אני אם חד הורית ומגדלת שלושה ילדים. מתמודדת עם אחותי בת 28 גרה עימי, אין לנו הורים ואנו דואגים מאוד אחד לשני. אחותי הכירה מישהו ואני כל הזמן מתפללת שהקב"ה ישלח לי מספיק כסף כדי שאוכל לעזור לה כשתתחתן
אשמח לפירושך ותודנ