היי דפנה,
רציתי לשאול על חלום שחלמתי והסברת לי אותו.
החלום היה אחד משני חלומות (היה הראשון) על האקס. היינו במטבח מול שולחן יחד עם חבר שלו והיו ערימה של דפים והוא שם עליו עיפרון. היו מלא דיבורים בצורה רצינית מצידו. בשלב כלשהו משום מקום צויינה ו או הרגשתי בחורה מסויימת מרחוק (אני חושבת ונזכרת שאולי הוא אמר לשמור לה איזה משהו בצד)
לא ראינו אותה, לא היתה התייחסות מיוחדת אלא זה הגיע בסוף החלום בדרך אגב אבל זה הפריע לי.
בחלום השני הוא היה איתי באותו מטבח והיה שוב מאוד מואר אבל לבד והמשיך לדבר ולהפעיל ידיים וכולו מלא התלהבות ומסביר לי משהו כשיש לו שרשרת מזהב עם תליון מעיגול ובתוכו מגן דוד. לא דיברתי בשני החלומות והוא לא הפסיק לדבר.
אמרת לי שהוא מעוניין בי וחושב ומדבר עלי,
אני רוצה לשאול אם כך מדוע חלמתי על אותה בחורה כהערה בדרך אגב בחלום הראשון? האם לפי החלום יש ביניהם משהו או שזו תחושה שהיא רק שלי?
כי היא לא הופיעה בכלל ולא היתה התייחסות מיוחדת. אני גם מכירה אותה ובזמנו היא ניסתה לסכסך בינינו כשהיינו יחד.
תודה רבה על תשובתך.
שבת שלום.