Leaf Leaf Leaf Leaf

פורום חלומות פירוש חלומות חינם דפנה ביסמוט גם לפי קבלה יהדות

תאריך 13/02/2015 11:25:34
מאת אירית1234
נושא שלושה חלומות רצופים

חלמתי הלילה שלושה חלומות רצופים, שמשלושתם קמתי בבהלה, ואת שלושתם אני זוכרת ממש טוב, וזה מעולם לא קרה.
את בת 22,
חלום ראשון היה שאני נכנסת לקניון, ואז הייתה איזושהי מגלשת מים שאני חייבת לעלות עליה בכדי להיכנס לקניון, מישהי לפני עלתה עם בגד ים, ואני הייתי עם בגדים ופלאפון ומלבד זאת גם פחדתי מהמגלשה. אבל לא הייתה לי ברירה, מי שמגיע לשם חייב לעלות ולא נותנים לו לצאת. וצעקתי במשך המון זמן וניסיתי לשבור כלים ואף אחד לא עזר לי. עד שהתחלתי לצעוק שאני חולה ויש לי קרוהן, אז מישהי באה לעזור לי.
חלום שני היה שאני ושני ההורים שלי (שגרושים) עולים לטיסה במטוס ואמא שלי (שמעולם לא שתתה) שתתה אלכוהול, ממש השתכרה והתחילה להקיא אז לא העלו אותה לטיסה, ורק אני ואבא שלי היינו על המטוס, והמטוס התחיל לטוס והיו המון רעידות.
וחלום שלישי ואחרון היה שטסתי עם חברות שלי לתאילנד, והלכתי להביא את המזוודה הורודה שלי, נכנסנו לחדר היה חדר ענקי ויפה והכל היה מדהים והטלוויזיה פועלת,בערך בקומה 7-8, ואז כשהסתכלתי אל החלון ראיתי רעידת אדמה קיצונית מאוד שמתקרבת אלינו, ואז ראיתי שכולם מסתכלים בחלונות מבוהלים, עד שזה הגיע אלינו והתחלנו להתמוטט ובשניה הזאת בדיוק קמתי בבהלה.
מה זה אומר? כל כך מוזר ומפחיד?
   
מפת העץ
חלומות ברי2  
שלושה חלומות רצופים אירית1234  
 (*****) דפנה ביסמוט-מנהלת פורום  
אוסף חלומותעע מיטל טל טל  
הקמת פורום דפי נחיתה   /   הקמת פורום הקמת פורום
Privacy Policy