פורטל אמא אדמה : מיסטיקה | רוחניות | רפואה משלימה | ניו אייג' - העידן החדש

פורום כירולוגיה הוליסטית - קריאה בכף היד

תאריך 13/01/2007 13:15:34
מאת תמר-זוהר שיר
נושא אגודל פחוס

לאפרת שלום
 
האגודל משקף את מערכת כוח הרצון והוא מורכב מתת מערכות- כוח הרצון לשמו וההגיון המהווה נגד ובודק לאותו הכוח.
אגודל מתנתק רוצה  להוכיח שליטה על מערכת הרצון תוך כניסה למצבי לחץ "בלתי  אפשריים" וזאת מתוך זכרול לא מודע של איום על המערכת בשלבי הינקות- עד ילדות מוקדמת.
אגודל פחוס מלמד שקיימים מצבורי כעס לא מודע מגלגולים קודמים אצל בעל היד (ובגלל זה ייחסו לו בטעות איומה את אלמנט הרצח) 
אולם - ואולי דווקא בשל כך- אגודל פחוס מתאר אישיות המתקדמת בזכות ולא בחסד, היודעת לפעול בנאמנות ובעקביות גם אם קשה ולא נוח. יש בה התמסרות ונכונות להיות למען. הדבר שיכול להוציאה משלוותה היא לקיחתה במובנת מאליה.... אז הכל מתפוצץ ומכעיס.
 
האצבעות הגמישות- אם מאוד גמישות מתארות אישיות מסתגלת ומרצה, דבר שיכול לסתור את האמור למעלה...
 
יש לזכור שבניתוח הכירולוגי- לכל פוטנציאל הנראה במבנה היד, יש את הצורך להגשים את עצמו ולהגיע למכסימום ביטוי (גם אם זה פוטנציאל שהאפקט שלו שלילי בחיינו).
מכאן- אין ביטול של האלמנטים - רמת הקונפליקטים הפנימיים  מתעצמת כשאלמנטים סותרים באישיות מנסים לבוא לידי ביטוי. זה בהחלט מקשה ולא מקל... אבל אין כאן ביטול התכונה. בכל פעם תעלה אל פני השטח אחת מהן ו"תגבר " על השנייה, במיוחד בהתמודדות במישורים אישיים ורגשיים של בעל היד.
יש לטפל לעומק הבעייה על מנת לנטרל את האיומים ולהביא לידי ביטוי את הפוטנציאל המלא של האדם. במקרה של האגודל הפחוס- תרפיית גילגולים או כל דרך להבנת הכעסים המודחקים- מבורכת!
 
שבת מאירה
תמר זוהר שיר
   
מפת העץ
גירוד דנית  
שאלה efrat+  
 אגודל פחוס תמר-זוהר שיר  
 גם לי יש אגודל כזה , נראה כמו Et... שון   
אגודל צביה  
הקמת פורום דפי נחיתה   /   הקמת פורום הקמת פורום
Privacy Policy