אתר "אפיקי העתיד" עלה לאויר..
כעת ניתן להרשם ישירות לתוכנית להפחתת עלויות הטלפונים הסלולארי.
ההרשמה ללא התחייבות.
ברגע שכל פרטי ההסכם עם חברת הסלולאר יוודעו ברבים, כל נרשם יקבל הודעה ויוכל להחליט לממש סופית את ההצטרפות שלו לתוכנית. בכל מקרה מדובר בחסכון ניכר של העלויות ומצד שני גם בקבלת תמלוגים בעבור הפצת הרעיון ( לראות למטה הסבר מפורט ולקרוא באתר).
יש להדגיש שהתוכנית יוצאת לדרך עם הרבה כוונות טובות ועם מטען גדול של ידע ואנשי מקצוע שתפקידם להשיג את ההצעה הטובה ביותר לחברי המועדון והכל תלוי בכוחות השוק ובקצב גדילת המועדון וכאן מגיע לביטוי תפקידו של כל נרשם ע"י הפצת הרעיון לכל עבר ובכל דרך אפשרית. ככל שהמועדון יגדל מהר יותר כך ניתן יהיה להגיע לתוצאות טובות יותר בסיסמה.. "..עוד לפני החגים נשוחח בזול יותר, ובהרבה יותר זול.."
וכעת להרשמה בקישור למטה:
1. לקרוא את כל חלקי האתר, לבחור את סעיפי התפריט העליון ואת תפריט הצד.
2. לגשת לטופס ההרשמה בתפריט בצד ימין, לפתוח, למלא פרטים אישיים, בוחרים סיסמה אישית (סיסמת מערכת שאיתה נכנסים לאתר), מאמתים את הסיסמה ברישומה מחדש,
ממלאים אימייל מדוייק (פעמיים), ממלאים את שאר הסעיפים, מסמנים ב-V שקראת את התקנון ו..זהו.
3. לוחצים על "רשום אותי עכשיו" ומקבלים הודעה שההרשמה הסתיימה בהצלחה.
4. לגשת לתיבת האימייל ולקבל את המכתב מהחברה ובו מופיע קישור אישי שאותו שולחים ל- "כל העולם" כדי שגם הם יצטרפו לקבוצה שלך.
הערות:
הרשמה לתוכנית בעזרת הקישור המצורף למעלה הינה עבור מספר הטלפון הנייד הראשי שלך, שאר הטלפונים בבית ירשמו תחת הקישור האישי שלך שתקבל מיד בתום ההרשמה הראשונה.
איך זה נעשה?
1. כאמור, מיד בתום ההרשמה יתקבל אימייל עם לינק אישי שלך, שנראה כך:
http://www.afi-k.com?user=10XXX
כאשר XXX הינה תוספת מספרית שמשתנה מחבר לחבר - לכל אחד יש מספר נפרד.
2. להכנס ללינק האישי שלך, (מומלץ לשמור במועדפים) ולהתחיל דרכו את הרשמת כל שאר הטלפונים בבית ( לדוגמה עוד שני ניידים של בני המשפחה שנקרא להם B-C ) הדגש הוא על הרשמתם תחת הלינק האישי שלך שקיבלת זה עתה באימייל חדש.
הם ירשמו תחת הלינק האישי שלך ובכך כבר יצרת קבוצה ראשונה בארגון שלך שעבורם יתקבלו תמלוגים והם הבסיס לארגון שלך שבנוי מ- B-C ומהמצורפים האחרים שהמלצת להם להצטרף.
3. כל אחד מהטלפונים האחרים בבית (B-C) שירשמו תחת הלינק האישי שלך, גם הם יקבלו לינק אישי משלהם שאותו הם מעבירים הלאה למומלצים שלהם וגם הם בונים ארגון אישי שעליו הם יקבלו תמלוגים, אגב, כל הארגונים שלB-C נמצאים תחת הארגון שלך ונספרים לצורך קבלת תמלוגים אצלך כי כל אחד נהנה מאלה שהוא צירף אישית וגם מאלה שהם צירפו תחתיהם.
4. כעת, כשסיימת לרשום את בני הבית עוברים להפצת הרעיון לכל המשפחה / החברים / המכרים/השותפים בעבודה וכל רשימות התפוצה באימייל שלך.
פשוט שולחים את המכתב הנוכחי (בוחרים את החלקים הרלוונטיים, משנים פרטים אישיים לאלו שלך, מוסיפים את הלינק האישי שהגיע אליך באימייל ) כך שזה יהפוך למכתב אישי שלך לאנשים שאליהם בחרת לשלוח הזמנה להצטרף לרעיון ולקבוצה שלך, היתרון הוא שבבוא העת תשוחחו בנייד בחינם או כמעט חינם לגמרי, וחוץ מזה גם מקבלים תמלוגים על כל הקבוצה.
לפרטים נוספים ולסיוע בבניית הארגון האישי, ניתן להתקשר
ירון - 057-7557090