נשר לבן הוא שם כללי לקבוצה של ישויות אור שמשרתות את התוכנית האלוהית ומסייעות בין היתר לפלנטה שלנו לעבור אבולוציה בתקופות שונות בהיסטוריה שלה.
תוכלי לקרוא פירוט באתר:
באתר הנשר הלבן תמצאי מידע רב על אנרגיות, כמו גם בפורטל אימא אדמה:
אנרגיות / אור לא מתכלות לעולם. כשישויות חיה עוזבת את החיים הפיזיים בגוף, היא עוברת לממד אחר, במצב צבירה אחר, אנרגטי, מופשט לעין פיזית.
המהות של החיים שעזבו כאן- לא מתכלה לעולם.
אנחנו ברואי אור/ אנרגיה.
לשאוב אנרגיה ולתת אנרגיה:
אנרגיה עוברת בהדהוד. לא "דוחפים " אנרגיה ממקום למקום. לא "מבזבזים" אנרגיה כששולחים (מהדהדים) אנרגיה למישהו.
כשאדם פתוח לקבל מאתנו אנרגיה לשם ריפוי למשל- אנחנו נכנסים לשקט, עוצמים עיניים ומודעים לאותו אדם. האנרגיה שלנו עוברת בגלי אליו והאנרגיה שלו עוברת בגלים אלינו.
אם יודעים להעביר תמסורת אור, אם לומדים טכניקות אלה, לא מבזבזים דבר. להיפך, כשיש היענות מהאדם המקבל- גם האנרגיה שלנו מתעצמת.
התכוונות לטוב, לעזרה, לאהבה, לריפוי- מעצימה אותנו ואת האחר.
שאיבת אנרגיה קוריית כשאנחנו מאפשרים למישהו לנדנד ולנדנד לנו בלי סוף, או כשאנחנו נותנים עצות למישהו שלא מעוניין בהן ולא מסתייע בהן.
אז אנחנו מרגישים מרוקנים, אבל מנוחה, והתמלאות באנרגיה טובה, מאזנת מאירה- ממלאה אותנו שוב.
לעבוד עם אנרגיות לומדים לפרטי פרטים בקורס:"התעוררות גוף האור" של אורין ודהבן. לומדים טכניקות שונות שמאפשרות לנו לתעל ולנתב אנרגיות גבוהות לחיינו כדי לשפרם מאוד, כמו גם לפתוח ערוצים לממדי האור הגבוהים.
מקווה שעניתי לשאלתך.
באהבה
